Σελίδες

21 Νοε 2009

Χαιρομαι...και δεν ειναι εγωιστικο!



...με ορισμένα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μου.

...που μπορώ να πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!...υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που μπορώ και τους κάνω ευτυχισμένους. Γιατί μέσα από την ευτυχία τους μπορώ και εισπράττω το μερίδιο που μου αναλογεί, χωρίς να ψάχνω εδώ κι εκεί..και δεν είναι εγωιστικό να χαίρεσαι κι εσύ με την ευτυχία των άλλων!

...να ακούω σωστά πράγματα από τους (μέχρι πρότινος) λάθος ανθρώπους. Αυτό μου δίνει δύναμη να ανοίξω τα μάτια μου και να ξεχωρίσω ποιος νοιάζεται πραγματικά και ποιος νοιάζεται φαινομενικά...και δεν είναι εγωιστικό να ξεστραβώνεσαι μερικές φορές!

...με τους ανθρώπους (κι όχι ΑΤΟΜΑ!) που έχω δίπλα μου. Με αυτούς που ΕΙΝΑΙ δίπλα μου κι όχι αυτούς που απλά ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ δίπλα μου. Με αυτούς που λένε λέξεις πάνω στην πρώτη βραδιά κι όχι με αυτούς που περιμένουν σκόπιμα να περάσει ένα χρονικό διάστημα...και δεν είναι εγωιστικό να θες από τον άλλο να είναι ο εαυτός του!

...με την L. που τα βρήκε με τον C. (καιρός ήταν παιδιά!). Χαίρομαι που είναι μαζί, όχι για όσο κρατήσει (όπως πιστεύουν) αλλά για όσο θέλουν! Χαίρομαι που με ζήτησαν με το πρωινό ξύπνημα και που τους είχα αγκαλιά -σαν μωρά- λίγο πριν σηκωθώ να φτιάξω τον 2ο καφέ! Χαίρομαι που «έφαγα» ένα ολόκληρο βράδυ για να δω μια ταινία που βαριόμουν αλλά περισσότερο γιατί τους χάζευα έτσι τρυφερά που κοιμόντουσαν ο ένας κουλουριασμένος στον άλλο...και δεν είναι εγωιστικό να περιμένεις τη στιγμή που θα σκάσουν κάτω στο πάτωμα σαν καρπούζια στις 5 τα ξημερώματα!

...που υπάρχουν στιγμές στη ζωή μου, όπου γνωρίζω ανθρώπους με διαφορετικό χαρακτήρα, ενδιαφέρονται, όπου προέρχονται από την άλλη άκρη του νήματος και τελικά συναντιόμαστε κάπου στη μέση. Ιδιαίτερα όταν αυτοί δε σε παρεξηγούν όταν φωνάζεις σαν υστερικός βραδιάτικα και σε ακούει όλη η περιοχή, όταν δεν τους παρεξηγείς που σου κολλάνε ταμπέλες για να σπάσετε πλάκα, όταν χαζεύετε το ταβάνι γιατί έχετε εξαντλήσει όλα τα θέματα συζήτησης...και δεν είναι εγωιστικό να περιμένεις μεγάλα πράγματα από αυτούς!

...με τις ανιδιοτελείς σχέσεις κι αυτές θα κρατήσω..και δεν είναι εγωιστικό να παίρνεις από τους άλλους...τη στιγμή που θεωρούν ότι τους έχεις δώσει τα καλύτερα!

...γιατί όσοι καταλάβουν τι εννοώ με αυτά που έγραψα, θα είναι σαν να με ξέρουν από παλιά...και δεν είναι εγωιστικό όταν ο άλλος νιώθει όπως εσύ.





Απλά γίνεστε ένα.