Σελίδες

23 Ιουν 2008

Shadows Of The Moon (part 03)


"Για να γίνεις ο νικητής που θα κερδίσει το θαυμασμό σου,
θα πρέπει να έχεις έλεγχο της συγγραφής του πεπρωμένου σου.
Η πένα που γράφει την ιστορία της ζωής σου,
θα πρέπει να είναι στο δικό σου χέρι."
(Dr Irene C. Kassorla)


Τα πρώτα αστέρια φάνηκαν στον ουρανό. Η νύχτα έφτασε και μαζί της έφερε σκιές, έτοιμες να καλύψουν τη λαίλαπα του σώματος και της ψυχής που αντιμάχονται, έτοιμες να τονίσουν περισσότερο το σκοτάδι που καλύπτει πλέον όλο τον ορίζοντα. Η ομίχλη σκεπάζει το βλέμμα του και δεν τον αφήνει να ξεχωρίσει αν το πλάσμα που πλησιάζει είναι φύλακας-άγγελος ή τιμωρός-δαίμονας. Επικρατεί πλήρης ησυχία. Το απαλό αεράκι ευθύνεται για το θρόισμα των φύλλων και ένα μικρό κοπάδι από ελάφια ταράζουν το έδαφος.




5 σχόλια:

Do you dare to wish? είπε...

sigoura tha uparxei epomenh fora omws? giati na afinoume xrwstoumena? as to afisoume stis trapezes auto kalutera! h agaph dn moirazetai...

Loth είπε...

..Η πένα που γράφει την ιστορία της ζωής σου θα πρέπει να είναι στο δικό σου χέρι.
ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΣ

Dreamcatcher είπε...

@Do You Dare To Wish: Νομίζω ότι δεν κατάλαβες σε ποιον ή τι αναφέρεται η φράση. Σωστή η παρατήρηση αλλά δεν νομίζω πως κολλάει εδώ! :)

@Loth: ...Απλά ελπίζουμε! Καλημέρες!

The Trickster είπε...

Συνήθως, τέτοια χρωστούμενα, δεν εξοφλούνται ποτέ... Είναι η μαγεία του να δίνεις απλόχερα και να αστιεύεσαι με αυτό, ξέροντας πως δεν θες και δεν χρειάζεσαι ανταπόδοση...

Γίνεται πανέμορφο dreamcatcher! Πανέμορφο στ'αλήθεια!

Dreamcatcher είπε...

@Trickster: Πράγματι έτσι είναι. Όπως λέει κι ο Μ. Σπινόζα "Ευλογία δεν είναι η αμοιβή της αρετής, αλλά η ίδια η αρετή"!

Χαίρομαι που σου αρέσει! :)