Σελίδες

27 Αυγ 2008

Cold Case...Fly Away


Όταν έγινε η πρώτη προβολή του Cold Case στην Ελλάδα και είδα το πρώτο επεισόδιο, δεν περίμενα μια δραματική σειρά να δικαιολογεί τόσο πολύ το χαρακτηρισμό "δραματική"!
Υποθέσεις δολοφονιών που έκλεισαν πριν χρόνια, χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος ή να βρίσκεται στη φυλακή ο λάθος άνθρωπος, μέχρι τη στιγμή που oι πράκτορες Scotty Valens (Danny Pino) και Lilly Rush (Kathryn Morris) να ανοίξουν πάλι το φάκελο. Η σειρά καθηλώνει με τα συνεχή flash back ως τη λύση του μυστηρίου, με το πνεύμα του νεκρού να εμφανίζεται μπροστά στα μάτια μας λίγο πριν περαστούν οι χειροπέδες στον πραγματικό ένοχο.
Η τελευταία σκηνή κάθε επεισοδίου είναι αυτή που έχει όλο το ζουμί: σε αυτή τη φάση λύνεται το μυστήριο, ενώ οι παραγωγοί της σειράς έχουν φροντίσει ώστε στη διάρκειά της να ακούγεται ένα τραγούδι που -συνήθως πάντα- θεωρείς ότι δε θα μπορούσε να ακουστεί κάτι καλύτερο!

Το βίντεο είναι από το 8ο επεισόδιο (Fly Away) της 1ης season και το κομμάτι είναι διασκευή του Heaven (Bryan Adams) από DJ Sammy & Yanou featuring Do.

Το πιο sad τέλος όλων των season του Cold Case...